Skip to content

Het verhaal van de Advertenfiets

Marcel Goudswaard en de Advertenfiets

Ik ben in Zierikzee opgegroeid in een ondernemersgezin. Mijn moeder stond achter de toonbank in de lederwarenzaak en mijn vader en mijn opa werkten gezamenlijk in de zadelmakerij en tentenreparatie. De kiem voor het ondernemerschap was zo al bij mijn geboorte gelegd.

Na een moedig besluit om te stoppen met de winkel zijn we met onze 3 kinderen naar Bergen op Zoom verhuisd voor een nieuwe uitdaging, maar dan in loondienst als industrieel zeilmaker.

In die tijd ontdekte ik de ElliptiGO als een zeer plezierig fitness apparaat. Vele tochten en meerdaagse evenementen heb ik met de ElliptiGO gereden. De rit vanuit Haarlem naar Santiago de Compostela en de 2bike4alzheimer tocht van 400 km in 24 uur zijn de mooiste toertochten geweest die ik mocht rijden. Op 19 oktober 2019 heb ik meegedaan met de Wereldkampioenschappen ElliptiGO in San Diego.

Omdat ik tegenwoordig een parttime baan heb kan ik van mijn hobby – het rijden op de ElliptiGO – deels mijn beroep maken.

Zo is het idee van de Advertenfiets ontstaan.